بنر هدر برای دسکتاپ
بنر هدر برای موبایل

تارا باتن: زندگی با دور ریختنی های کمتر

سبک زندگی

1405/7/22   /   فرهنگ


به گزارش خبرگزاری بسیج پرس به نقل از تارا باتن از کتاب خود در مورد سبک زندگی بهتر؛ تارا باتن که خودش قبلا در صنعت تبلیغات فعالیت می‌کردو در دنیای مد مشغول کار و خرج کردن پول‌هاش بود، روزیمتوجه شد که تمام خریدهایی که می‌کنه، نه تنها حس خوبی‌ بهش نمیده بلکه زندگی و حال روحی‌ش رو بهم ریخته .

همینم باعث شد تا تصمیم بگیره سبک زندگی‌ش رو تغییر بده و این تغییر، ابداع روشی به نام «گردآوری آگاهانه» است.

باتن کتابی می نویسه و در آن، توصیه‌های کاربردی زیادی درباره این موضوع میکنه؛

مثلا راهنمایی می‌کنه تا پولی رو که با هزار زور و زحمت به دست آوردیم با آگاهی خرج کنیم و برای چیزهایی هزینه کنیم که با کیفیت هستند.

دلیلش هم ساده است؛ نحوه پول خرج کردن ما، نه فقط روی خود ما تاثیر میگذاره، بلکه کل دنیا و کره زمین رو تحت تاثیر قرار می‌دهد!

برای همین باتن آدمها رو تشویق می‌کنه تا به این فکر کنن که چیزهایی که می‌خرن چقدر عمر می‌کنن و چه تأثیری بر دنیای اطرافشون می‌گذاره؟

 کتاب زندگی با دور ریختنی‌ های کمتر، کتابی کاربردیه که درباره فلسفه‌ پشت «گردآوری آگاهانه» و خرید هدفمند حرف می‌زنه.

روش‌هایی برای برنامه‌ریزی برای خرید، راهکارهایی برای مقاومت در برابر خرید بدون فکر میده و به ما در یافتن سلیقه‌ شخصی‌مون به جای پیروی از مد راهنمایی میدهد.

علاوه بر این توصیه‌هایی برای شناسایی محصولات مرغوب و بادوام مطرح می‌کنه.

 زندگی با دورریختنی های کمتر، تمرین‌های ذهنی هم داره که کمکمون می‌کنه تحت تأثیر آدم‌های معروف نباشیم،چیزهایی رو که به دردمون نمی‌خوره، شناسایی کنیم.

 این کتاب رو به همه اونایی که دنبال تغییر سبک زندگی مصرف گرایانه هستن پیشنهاد میدیم.

اشتراک گذاری در :      
سبک زندگی کتاب تارا باتن
استعلام خبرنگار