محققان چینی یک نوع خامه برای جایگزین با خامه قنادی تولید کردند.

به گزارش بسیج پرس، دانشمندان چینی یک جایگزین برای خامه ارائه کردند.

براساس گزارش «سی‌جی‌تی‌ان»، این نوع خامه طعم مشابه با خامه‌ قنادی دارد اما فاقد چربی ترانس مضر (عامل اصلی بیماری‌های قلبی و عروقی) است.

«وانگ کیانگ» معاون مدیر موسسه علوم غذا و تکنولوژی چین و نویسنده این مقاله پژوهشی گفت: جایگزین‌های متنوعی برای خامه‌ها در سوپرمارکت‌ها موجود است اما آنها کمبودهایی دارند.

دسته بندی: آخرین اخبار, علم و فناوری برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

<script>